Maanrakennuspalvelut Pertti Koponen palvelee vuosikymmenten kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla kaikissa maanrakennukseen liittyvissä tarpeissasi. Toimialueemme kattaa Leppävirralta käsin koko Pohjois-Karjalan sekä Pohjois- ja Etelä-Savon alueet. Lue lisää palveluistamme ja tilaa maanrakennustyöt alan luotettavalta kumppanilta.

Maanrakennukseen liittyvät perusparannustyöt

Hoidamme kaikenlaiset maanrakennukseen liittyvät perusparannustyöt kattavaa kalustoamme ja laaja-alaista ammattitaitoamme hyödyntäen. Teemme muun muassa erilaiset teiden kunnossapitoon sekä parannuksiin liittyvät työt kokemuksen tuomalla varmuudella.

 

Kunnostamme metsäautotiet sekä yksityistiet. Perusparannustöillä on merkittävä vaikutus tien turvallisuuteen ja kantavuuteen, siksi parannuksista onkin syytä huolehtia tasaisin väliajoin. Voit tilata meiltä myös teiden talvikunnossapitoon liittyvät palvelut, kuten lumen auraukset.

Perusparannuksessa tie muotoillaan uudelleen ja tien viertä kulkevat ojat kaivetaan uudestaan. Urakasta ja sen sisällöstä sovitaan kuitenkin aina yksilöllisesti jokaisen asiakkaan kanssa.

 

Lisäksi hoidamme erilaiset ympäristötyöt asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Kysy lisää

Kiven rikotukset ja muut maanrakennustyöt

Lisäksi palveluihimme kuuluvat yksittäisten kivien rikotukset ja muut iskuvasaratyöt. Hoidamme työt aina turvallisesti ja asiantuntevasti.


Kysy meiltä myös muista tarvitsemistasi maanrakennuspalveluista. Tarpeesi ja mahdollisuuksiemme mukaan pystymme olemaan apunasi lähes kaikissa maanrakennukseen liittyvissä asioissa. Ethän siis epäröi ottaa yhteyttä, vaan kysy rohkeasti!

Yhteystiedot

Pyydä kilpailukykyinen tarjous urakastasi

Ota meihin yhteyttä ja kerro maanrakennustöiden tarpeestasi. Laskemme sinulle kustannustehokkaan tarjouksen työn toteuttamisesta. Kanssamme maksat aina vain tehdystä työstä – takaamme palveluillemme erinomaisen hinta-laatusuhteen. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta myös sähköpostin sekä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen välityksellä.

 

Maanrakennuspalvelut Pertti Koponen palvelee Leppävirran toimipisteeltä käsin joustavasti koko Pohjois-Karjalan alueella sekä Pohjois- ja Etelä-Savossa.

Katso yhteystietomme